E-book grenzen aangeven | Esther Appeldoorn
cropped-appeldoorn_25kb.png

Schrijf je in voor de mindflow blogtips en ontvang als cadeau het ebook: De 4 cruciale stappen om vol zelfvertrouwen jouw grenzen aan te geven

ebook cover grenzen aangeven

Gratis e-book

Het 4 stappenplan om vol zelfvertrouwen jouw grenzen aan te gaan geven

Dit gratis 4- stappenplan geeft je de rust, meer balans in je leven en het vertrouwen en het inzicht hoe het grenzen aangeven gaat lukken. Zodat je vol zelfvertrouwen jezelf kunt uitspreken. Kies voor wat je echt belangrijk vindt en download het ebook nu. 
Ga nu aan de slag en bemerk binnen een week al het verschil:

*je gegevens zijn veilig, zie ook de privacyverklaring

Ervaringen van een prachtvrouw

Op een goede dag kwam ik er achter dat ik weer vast liep in gesprekken met collega’s op het werk en wilde dit al heel lang oplossen, maar wist niet hoe. Esther heeft me doormiddel van oefeningen en coaching, met een fijne dosis humor, heel erg geholpen en ik ben daardoor in mijn kracht gekomen. Ze begeleidde me met de opdrachten zodat ik met sprongen vooruit ging. Ik heb Esther leren kennen als een fijne persoon met heel veel passie voor haar vak en met veel levenservaring en bijgehouden vaktraining die ze heel persoonlijk toepast en we hebben ook veel gelachen. Ik heb veel van haar geleerd, en kan het iedereen aanraden om zo te groeien en in je kracht te komen!
Annely
Anita
salesmanager

Esther Appeldoorn – Zuiver in beweging     06-18425039

Scroll naar top
gratis ebook grenzen stellen

Mindflow inspiratie ontvangen in je mailbox?! Ontvang het gratis e-book!