ebook grenzen aangeven | Esther Appeldoorn
cropped-appeldoorn_25kb.png

Schrijf je in voor de mindflow tips en ontvang als cadeau het ebook: De 4 cruciale stappen om vol zelfvertrouwen jouw grenzen aan te geven

ebook cover grenzen aangeven

Gratis e-book

Het 4 stappenplan om vol zelfvertrouwen jouw grenzen aan te gaan geven.

Dit gratis 4- stappenplan geeft je de rust, meer balans in je leven en het vertrouwen en het inzicht hoe het grenzen aangeven gaat lukken. Zodat je vol zelfvertrouwen jezelf kunt uitspreken. Kies voor wat je echt belangrijk vindt en download het ebook nu. 
Ga nu aan de slag en bemerk binnen een week al het verschil:

*je gegevens zijn veilig, zie ook de privacyverklaring

Ervaringen van prachtvrouwen

Op een goede dag kwam ik er achter dat ik weer vast liep in gesprekken met collega’s op het werk en wilde dit al heel lang oplossen, maar wist niet hoe. Esther heeft me doormiddel van oefeningen en coaching, met een fijne dosis humor, heel erg geholpen en ik ben daardoor in mijn kracht gekomen. Ze begeleidde me met de opdrachten zodat ik met sprongen vooruit ging. Ik heb Esther leren kennen als een fijne persoon met heel veel passie voor haar vak en met veel levenservaring en bijgehouden vaktraining die ze heel persoonlijk toepast en we hebben ook veel gelachen. Ik heb veel van haar geleerd, en kan het iedereen aanraden om zo te groeien en in je kracht te komen!
Annely
Anita
salesmanager
Ik vond het ontzettend lastig om mijn uitstel gedrag aan de kant te zetten en mijn scriptie af te ronden. Ook zag ik enorm op tegen de keuzes die ik moest maken als ik eenmaal afgestudeerd zou zijn. Voor het gevoel stond ik stil in mijn leven en verlamde ik elke keer als ik er wat aan wilde doen. Esther heeft mij geholpen om meer naar mijn gevoel te luisteren en door de juiste vragen te stellen en oefeningen te doen ook de oorzaak ervan te achterhalen. Ook heb ik nu de handvaten om succesvol zelf mijn gedrag en gedachtes te sturen. Esther is iemand waar ik helemaal mezelf kon zijn en gemakkelijk mijn verhaal aan kwijt kon. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en heb ik geen twijfels en onzekerheden meer over de toekomst. Ik leg de lat altijd hoog voor mezelf, maar weet nu ook weer dat ik het kan. Ik sta weer stevig in mijn schoenen en ben vol enthousiasme begonnen aan een nieuwe baan. Waar ik eerst mezelf niet meer herkende doordat ik zenuwachtig was als ik aan iets nieuws begon, heb ik nu mijn oude ik weer gevonden en stap ik zelfverzekerd ergens binnen om mijzelf voor te stellen. Super fijn!
transformatie
Annely
Marketing Intelligence Analyst

Esther Appeldoorn – Zuiver in beweging     06-18425039

Scroll naar top

Mindflow inspiratie ontvangen in je mailbox?! Ontvang het gratis e-book!