Groei naar leiderschap met zelfvertrouwen

wat anderen zeggen

Ik vind het geweldig en inspirerend om met Esther te werken. Haar gedegen achtergrond in coaching en NLP zorgen voor diepgang in de training en maakte dat elke avond weer boeiend werd. Bij de groep leverde dit steeds mooie verhalen op van verbeterd contact, meer in staat te begrijpen hoe de ander communiceert en zelf in staat zijn flexibeler te zijn in de eigen communicatie stijl.
Albert
Albert Hoevelaken,
trainer ICT bedrijf Ordina

Ga voor in de bus zitten van je leven en kruip achter het stuur!

Ik ben bij Esther terecht gekomen om te leren mijzelf goed te presenteren in een sollicitatiegesprek. De technieken die zij mij heeft bijgebracht zijn zeer waardevol. Esther weet je in je kracht te zetten, geloof in jezelf terug te geven en dat uit te stralen. De manier waarop ze dat doet getuigt van kennis van zaken waardoor ze je op een kalme manier tegemoet treedt en een vertrouwde sfeer neerzet. Je wordt op een plezierige manier uitgedaagd om je twijfels, onzekerheden en belemmeringen te erkennen. Zij weet feilloos en op een creatieve manier te zorgen dat je in je "binnenste kijkt" In mijn volgende gesprek had ik de baan!
Anette Bos
AnetteBos
Jobcoach
ebook cover grenzen aangeven

Ontvang mindflow inspiratietips en ontvang gratis het ebook "De 4 cruciale stappen om vol zelfvertrouwen je grenzen aan te geven"

*jouw gegevens zijn veilig zie ook de privacyverklaring,

Heb je een vraag? Laat het me weten ik kom graag met je in contact

Scroll naar top

Mindflow inspiratie ontvangen in je mailbox?! Ontvang het gratis e-book!