innerpower | Esther Appeldoorn
cropped-appeldoorn_25kb.png

Download NU het ebook Activeer je INNER POWER en geef een boost aan je zelfvertrouwen

ebook Esther Appeldoorn

Gratis

Dit gratis e-book geeft je 10 tips waarmee je uit je hoofd in je lijf komt en je innerlijke power gaat laten spreken. Dat geeft een goed gevoel, een gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde wat je uitstraalt in je presence. Je voelt je goed en dat is te zien!
Pak de regie en download nu!

*je gegevens zijn veilig, zie ook de privacyverklaring
* Ik inspireer je graag met mijn blog MIndflow, je kunt je altijd uitschrijven.

Ervaring van een prachtvrouw

Op een goede dag kwam ik er achter dat ik weer vast liep in gesprekken met collega’s op het werk en wilde dit al heel lang oplossen, maar wist niet hoe. Esther heeft me doormiddel van oefeningen en coaching, met een fijne dosis humor, heel erg geholpen en ik ben daardoor in mijn kracht gekomen. Ze begeleidde me met de opdrachten zodat ik met sprongen vooruit ging. Ik heb Esther leren kennen als een fijne persoon met heel veel passie voor haar vak en met veel levenservaring en bijgehouden vaktraining die ze heel persoonlijk toepast en we hebben ook veel gelachen. Ik heb veel van haar geleerd, en kan het iedereen aanraden om zo te groeien en in je kracht te komen!
Annely
Anita
salesmanager
Esther Appeldoorn portret

Ik geloof in jouw unieke inner power die je zoveel kan brengen. Je gaat jezelf authentiek laten zien, zonder dat je je wat aantrekt wat een ander ervan vindt. Je komt meer in verbinding met jezelf en van daaruit kun je keuzes maken die bij je passen. Samen met positieve assertieve communicatie – met aandacht voor jouw behoefte communiceren wat je wilt en nodig hebt en met respect voor de ander –  heb jij goud in handen om te bereiken wat je wilt.
Ik zie je!

Zuiver in beweging                                       mail@estherappeldoorn.nl                                    06-45026009

Scroll naar top

Mindflow inspiratie ontvangen in je mailbox?! Ontvang het gratis e-book!