innerpower | Esther Appeldoorn
cropped-appeldoorn_25kb.png

Download NU het ebook Activeer je INNER POWER en geef een boost aan je zelfvertrouwen

ebook Esther Appeldoorn

Gratis

Dit gratis e-book geeft je 10 tips waarmee je uit je hoofd in je lijf komt en je innerlijke power gaat laten spreken. Dat geeft een goed gevoel, een gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde wat je uitstraalt in je presence. Je voelt je goed en dat is te zien!
Pak de regie en download nu!

*je gegevens zijn veilig, zie ook de privacyverklaring
* Ik inspireer je graag met mijn blog MIndflow, je kunt je altijd uitschrijven.

Ervaring van een prachtvrouw

Ik vond het ontzettend lastig om mijn uitstel gedrag aan de kant te zetten en mijn scriptie af te ronden. Ook zag ik enorm op tegen de keuzes die ik moest maken als ik eenmaal afgestudeerd zou zijn. Voor het gevoel stond ik stil in mijn leven en verlamde ik elke keer als ik er wat aan wilde doen. Esther heeft mij geholpen om meer naar mijn gevoel te luisteren en door de juiste vragen te stellen en oefeningen te doen ook de oorzaak ervan te achterhalen. Ook heb ik nu de handvaten om succesvol zelf mijn gedrag en gedachtes te sturen. Esther is iemand waar ik helemaal mezelf kon zijn en gemakkelijk mijn verhaal aan kwijt kon. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en heb ik geen twijfels en onzekerheden meer over de toekomst. Ik leg de lat altijd hoog voor mezelf, maar weet nu ook weer dat ik het kan. Ik sta weer stevig in mijn schoenen en ben vol enthousiasme begonnen aan een nieuwe baan. Waar ik eerst mezelf niet meer herkende doordat ik zenuwachtig was als ik aan iets nieuws begon, heb ik nu mijn oude ik weer gevonden en stap ik zelfverzekerd ergens binnen om mijzelf voor te stellen. Super fijn!
transformatie
Annely
Marketing Intelligence Analyst
Esther Appeldoorn portret

Ik geloof in jouw unieke inner power die je zoveel kan brengen. Je gaat jezelf authentiek laten zien, zonder dat je je wat aantrekt wat een ander ervan vindt. Je komt meer in verbinding met jezelf en van daaruit kun je keuzes maken die bij je passen. Samen met positieve assertieve communicatie – met aandacht voor jouw behoefte communiceren wat je wilt en nodig hebt en met respect voor de ander –  heb jij goud in handen om te bereiken wat je wilt.
Ik zie je!

Zuiver in beweging                                       mail@estherappeldoorn.nl                                    06-45026009

Scroll naar top
gratis ebook grenzen stellen

Mindflow inspiratie ontvangen in je mailbox?! Ontvang het gratis e-book!