nlpcoaching | Esther Appeldoorn

coaching

NLP coaching

Wat gun jij jezelf?

Persoonlijke en professionele GROEI

Wat is het waarom je het nog niet hebt bereikt? Wat kom je tegen op weg naar je doel?

Het inzicht in belemmeringen maakt, dat je ook kunt kiezen deze wel of niet in je leven te houden. Je hebt de keuze te veranderen.

Soms lukt het niet alleen om over je blinde vlekken licht te schijnen. Samen kunnen we veel bereiken in korte tijd. In de sessie werken we eraan om jouw onbewuste informatie bewust te maken zodat jij verdere keuzes kunt gaan maken.

Schijn jouw eigen licht

In een eerste gesprek verhelderen we jouw vraag, pikken de essentie eruit. Waar gaat het je écht om? Wat speelt er op dit moment in jouw leven waar je hulp bij kunt gebruiken? Wat gun je jezelf?

 

We nemen een korte coachovereenkomst door, die je meekrijgt waarbij we de wederzijdse verwachtingen en afspraken voor het traject vastleggen.

training nee is oke

Afspraak

Start met een gratis gesprek of plan een eerste werksessie

traject

Samen aan de slag in een op maat gemaakt traject

Nazorg

Versterking en verankering van je nieuwe jij

Wat tolereer je nog in je leven?

Versterking van je nieuwe zelf
Creëren en installeren van krachtige alternatieven die goed zijn voor jou en jouw omgeving (nieuw gedrag, gevoel en gedachten, fysiologie en energie; versterkende overtuigingen).

alignment

Een deel van het aanbod:

OOIT IS NU DUS WACHT NIET EN KOM IN ACTIE

Maak een afspraak

Voor een kort gratis gesprek
waarin ik je alvast een stukje verder kan helpen

Transformatie audioserie

Voel je goed! Direct aan de slag met deze 10 audio oefeningen over omgaan met je emoties

notitieboekje dagboek

Workshop doelen stellen

Ooit is nu! Haal je dromen naar het nu en ga naar huis met een actieplan.

Esther heeft mij geholpen om meer naar mijn gevoel te luisteren en de oorzaak ervan te achterhalen. Ook heb ik nu de handvaten om succesvol zelf mijn gedrag en gedachtes te sturen. Esther is iemand waar ik helemaal mezelf kon zijn en gemakkelijk mijn verhaal aan kwijt kon. Inmiddels heb ik mijn diploma op zak en heb ik geen twijfels en onzekerheden meer over de toekomst. Ik leg de lat altijd hoog voor mezelf, maar weet nu ook weer dat ik het kan. Ik sta weer stevig in mijn schoenen en ben vol enthousiasme begonnen aan een nieuwe baan. Waar ik eerst mezelf niet meer herkende doordat ik zenuwachtig was als ik aan iets nieuws begon, heb ik nu mijn oude ik weer gevonden en stap ik zelfverzekerd ergens binnen om mijzelf voor te stellen. Super fijn!
transformatie
Annely
marketingspecialiste

Ontzettend bedankt voor de grote verandering die je mij hebt laten maken dit jaar.
Het gaat stukken beter met me nu! Ik leer nu door te gaan waar ik eerder stopte bij tegenslag. Het is zoveel rustgevender om liefde en geluk niet meer buiten mijzelf te hoeven zoeken, dat geeft al zelfvertrouwen!

Dennis

Esther Appeldoorn portret

Over mij In alles wat ik doe speelt communicatie een grote rol. Communicatie met jezelf, met anderen, in lichaamstaal, gesproken taal en alles om mensen in verbinding te brengen met zichzelf om vandaar uit zuiver te verbinden met een ander. Dan kun je van daaruit je hart en je hoofd verbinden en keuzes maken die bij je passen met de talenten die jij hebt en wilt inzetten. Het verbindt de facetten van jouw identiteit, je hoofd en je hart. dat doe ik onder andere door het aanbod wat je hier op deze pagina leest en binnen mijn coaching zet ik daar mijn dansachtergrond en NLP mastercoaching en trainerschap om jou hiermee te helpen. 

De communicatie met jezelf is een sleutel tot succes: positief inzetten van assertiviteit, jouw grenzen aangeven, nee leren zeggen, omgaan met emoties of energiemanagement. Ik ontmoet je graag!

Gratis ebook Activeer je Inner power

Schrijf je in en ontvang het gratis e-book activeer je inner power en geef een boost aan je zelfvertrouwen

*jouw gegevens zijn veilig zie ook de privacyverklaring,

Scroll naar top
gratis ebook grenzen stellen

Mindflow inspiratie ontvangen in je mailbox?! Ontvang het gratis e-book!