Werk met mij

Wanneer je echt iets wilt veranderen ben je zelf aan zet! je hoeft het niet alleen te doen. Samenwerken versnelt jouw ontwikkeling!

Schrijf je hier in en ontvang

gratis ebook "grenzen aangeven"

Neem een kijkje in het aanbod

Coaching

1 op 1 volledige aandacht; Jij en ik aan het werk voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Online training

- Nee is Oké voor de assertieve vaardigheid van het nee leren zeggen zonder schuldgevoel - Gratis grenzen aangeven minitraining - Transformationele audioserie

workshop

Een dagdeel met een kleine groep, persoonlijke begeleiding rondom een thema

Als je doet wat je altijd doet, krijg je hetzelfde resultaat als je altijd al krijgt.

Kies jouw gewenste training

vanuit het hart coachen

Individuele coaching

Wil je 1 op 1 aan de slag met mij om jouw doel te bereiken, gaan we in om en nabij 6 sessies, specifiek kijken naar jouw situatie: waar sta je nu, wat is je verlangen.
Plan een gesprek in om te kijken of het geschikt is voor jou

ja zeggen

Online training nee=oké

Ga direct aan de slag. Leer voor jezelf opkomen, je grenzen aangeven door nee zeggen zelfs zonder schuldgevoel en met respect voor de relatie! Begin direct

zon in verbinding

workshops

Live training kleine groepen: * Doelen stellen en * Authenthiek presenteren NB: de live sessies gaan op dit moment niet door, wil je alvast meer informatie bel/app/ mail mij even.

gratis

conversation

Boost je assertiviteit gratis gesprek

Vraag een gesprek aan om jouw assertiviteit een boost te geven. Wanneer zou jij jezelf assertiever op willen stellen? Ik geef je twee gouden tips waar je sowieso verder mee kunt.

notitieboek

Gratis ebook grenzen aangeven

Gratis ebook als cadeau bij de inschrijving voor Mindflow, mijn blog waar ik je tips stuur rondom de thema's nee zeggen, grenzen aangeven, en assertiviteit.

bonus bij een coachingpakket

Extra, nu als bonus bij een coachingpakket: de Transformatie mp3's series om je goed te voelen 1 uur coaching, oefeningen voor het omgaan met je emoties en opladen van positieve energie zodat je je goed voelt de hele dag. Je kunt direct aan de slag.

Esther als
Alingnment expert

In alles wat ik doe staat communicatie centraal. Communicatie met jezelf, in lichaamstaal, gesproken taal en alles om mensen in verbinding te brengen met zichzelf om vandaar uit zuiver te verbinden met een ander. Dan kun je van daaruit je hart en je hoofd verbinden en keuzes maken die bij je passen met de talenten die jij hebt.
Dit zoals ik het noem Alignment van jouw leven, het verbindt de facetten van jouw identiteit, je hoofd en je hart. Dat doe ik onder andere door het aanbod wat je hier op deze pagina leest en binnen mijn coaching zet ik daar mijn dansachtergrond en NLP mastercoaching en trainerschap om jou hiermee te helpen. De communicatie met jezelf en met een ander zijn de sleutel tot succes: Positief inzetten van assertiviteit, jouw grenzen aangeven, nee leren zeggen, omgaan met emoties en energiemanagement.
Ik ontmoet je graag!

Wat anderen vinden

START VANDAAG MET EEN COACHPAKKET EN KRIJG DE AUDIO TRANSFORMATIESERIE CADEAU

Scroll naar top

Mindflow inspiratie ontvangen in je mailbox?! Ontvang het gratis e-book!