“Over een jaar had je gewild dat je vandaag was gestart.

– Karen Lamb –

 

 

Zuiver voelen, denken en handelen. Deuren gaan open, doelen worden gerealiseerd en dromen worden werkelijkheid. Energie stroomt, Je voelt je vrij en vol passie. Relaties worden rijker en je werk geeft veel meer voldoening. Vanuit mijn passie voor wat mensen in beweging zet of tegenhoudt, verdiep ik mij in ‘waarom mensen doen wat ze doen. Wat zet ze werkelijk in beweging en hoe help ik hen met het (her)ontdekken van hun authentieke zelf hun eigen talenten. Ik ben specialist in NLP technieken, en pas in de coaching ook hypnose, lichaamswerk en cognitieve gedragspychologie toe. Daarbij voeg ik mijn eigen creativiteit, inventiviteit en intuïtie aan toe.

Vanuit mijn fascinatie voor communicatie en expressie die zich voorheen manifesteerde in de dans, vond ik in coaching en training NLP een nieuwe richting. Als ik wist wat ik nu weet en ik had dat vroeger tot mijn beschikking gehad als uitvoerend danseres en dansdocent? Wat was mij toen een hoop bespaard gebleven.

Vanuit de liefde voor de creatieve wereld, wil ik graag mensen in verbinding brengen met hun ware zelf, vanwaar je alles kunt ondernemen wat je wilt. In een liefdevolle wereld is zoveel meer mogelijk. Door te communiceren vanuit het hart kun je altijd terugvallen op je zuivere zelf, je kern omdat je die kent. en zo jouw licht verder verspreiden.

Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.

Benjamin Franklin

Die inspiratie, die verbinding die er mogelijk is wanneer je jouw eigen kracht laat spreken, wil ik voeden, versterken en ontwikkelen met speciefieke persoonlijke begeleiding en een krachtige methodiek voor professionals. Een positieve verbinding met jezelf is de allermooiste voedingsbodem die er is om je leven moeiteloos te laten ontvouwen en anderen te inspireren met wat jij te brengen hebt.

 

“Authenticiteit ben jij als persoon in de meest zuivere vorm.”
– Esther-

 

Je kunt bij mij terecht voor coaching & training:

“It’s the hearth that knows the path. The mind is just there to organize the steps.”

Jeff Brown

Wat kan ik verwachten?

De coachingsessie variëreert van één tot anderhalf uur. Het enige wat nodig is, is de aandacht en vooral commitment naar jezelf en het proces. Alles wat je bespreekt met mij valt onder beroepsgeheim, zodat je in alle vrijheid kunt spreken.

Je bereikt een resultaat dat het zo veel meer oplevert in het kader van persoonlijke ontwikkeling, dan je misschien ooit kunt voorstellen. Tenminste, dat is mijn eigen ervaring en hoor ik terug van de mensen met wie ik werk. Want ik coach niet alleen op je vraag die je samen met mij oplost, maar ook zodanig, dat je profijt hebt voor de lange termijn in je leven. We kijken naar de vraag achter de vraag.

Het coachtraject:

 

waar ben je nu… ⇐  belemmeringen opruimen ⇒ waar wil je zijn

 

“It’s the hearth that knows the path. The mind is just there to organize the steps.”

Jeff Brown

 

Ervaarde visualisatie nu:
"Creëer jouw dromen in het nu"
voordirect resultaat

En ontvang de tipsMindflow in je inbox!
voor inspiratie voor flow in jouw leven!

Check svp nog even je mail voor de bevestiging :-)

Super! Veel succes!

Share This